inget gym.

Klart jag inte hann till gymmet idag. Varför skulle jag göra det liksom? Jag som inte hunnit nåt den senaste tiden. Jäkla skit. Jag känner hur musklerna förtvinar och blir nästan chockad när jag ser i spegeln att de visst är det. Men de känns förtvinade. Och jag känner mig hopplös. Eller rättare sagt, det känns hopplöst. Har precis jobbat, sent. måste bara lägga över alla bilder så kan jag gå och sova sen. Imorgon är det jobb igen, hela dagen.

<<<träning: 50 min löpning, lounges.

stress

Usch jag håller på att stressa sönder. Jobbar dygnet runt, är det itne det ena så är det det andra. en av de många nackdelarna med att vara egenföretagare. Jobbar 210%, får betalt för 20%. Sjukt egentligen. Drömmer om den tiden när jag kommit in på utbildningen, pluggat klart och får börja jobba, som anställd! Jag kommer visserligena lltid att syssla med det jag gör nu, men i mycket mindre skala. Bara ta de roligaste uppdragen.

träningen har det inte blivit mycket med. Det har itne funnits en sekund över. 30 minuter löpning nu precis, men det är allt.

Jag ska kämpa för en lucka imorgon så att jag kan få smita iväg till gymmet. Sista dagen innan mitt kort går ut.

Fortfarande trött. Drömmer fortfarande om säng, kudde, varmt täcke.

Kettlebells

Är det inte typiskt att jag har lovat jobba 10-timmarspasset INOMHUS just den dagen solen behagar skina glatt?

Promenaden med hunden blev av, man får ju offra sig. :/ Självklart blev jag pigg av promenade, vilket man ju faktiskt vet att man blir, men det är ändå så in i bomben svårt att koma iväg när tröttheten slår till.

I höst ska jag börja med kettlebells! det är så jäkla kul! Och framförallt bra träning. Har provat några gånger bara, men hade inte tid eller råd attköra, men nu jäklar! Ska bli så roligt! Ser liiiiite framemot hösten nu. Lillan ska börja på dagis, vi ska flytta, allt kommer bli bra efter det senaste årets upp och väldigt många nergångar.
Har någon provat kettlebells?

trött tröttare tröttast

Jag är så trött! Ögonen håller på att falla ihop, är överöst med olika jobb och vet itne hur tiden ska räcka till. Har även av någon anledning gått med på att hoppa in två dagar å ett gammalt jobb imrogon och onsdag. hinner verkligen itne egetnligen, men har man lovat så har man. Känner stressen.

Idag fick jag akupunkturbehandling för ryggen Kör på samma nästa vecka igen. O nästa.. o nästa... tills det är borta!
Nu ska jag TVINGA mig ut med hunden. (drömmer om en säng, mjuk kudde och varmt täcke)

Träning 25 juli

Det blev en halvtimmes löprunda.

varken mer eller mindre.

24 juli träning - Styrka

Lördag, 24 juli, 2010. Molningt, regnigt. "Jag åker in till stan och går på gymmet", tänkte jag. tydligen hade alla andra tänkt exakt samma sak. Eller inte det där om att gå till gymmet, men att ta sig ner på stan. Bilkö bara för att ta sig in till centrum, cirkulera varv på varv för att hitta en parkering och sedan brottas med folket för att ta sig fram. På gymmet däremot så var det bara jag och en till. Hur skönt är inte det?

Jag körde iallafall rygg och bröst, bröstet verkar ha tagit ordentligt om man utgår ifrån smärtan igår. Gut gut!

Ländrygg fortfarande ont. Va fan! Måste måste måste ta itu med det nu! Yoga?

Träning 21 juli

Dagens: biceps/triceps, ben och mage.

Jädra fettvalk på magen alltså1 Den uppstod "mystiskt" efter graviditeten. det lustiga var att jag trodde att efter barnet kommit ut så försvann magen med en gång, platt och fin, kasnke lite lite fett, men det försvann väl på ett par veckor typ. Så är de tju iallfall i filmer. Kvinnor får barn och simsalabim så är magen plattare än en planka och inga svullna anklar, plufsiga kinder eller rultiga rumpor. Nu vet jag att det inte är så-

Nu är jag visserligen tillbakapå vikten jag var innan barnet hamnade i magen, men med mer muskler på kroppen. Däremot så ser magen annorlunda ut. Jobba jobba jobba. Sakteligen försvinner den nog.
Det som stör mig är mest mina sluta röka kilon som jag hade lagt på mig ett år innan jag belv med barn och som satt som berget (sitter), de vägrar rubbas, vägrar försvinna. Envisa jävlar.

Tips? eller är det bara att nöta på?

Inte tid my ass!

Efter några dagar som "barnfri" (och manfri!) så måste jag säga att de som inte har barn och klagar över att tiden inte räcker till osv kan käka upp mina gymshorts! Shit vad mycket jag har fått gjort, mina dagar är fullproppade,jag åker hit o dit, träffar folk, jobbar, gör, donar, tränar osv osv. Tar igen för det senaste året, allt ska ske på en vecka. Allt ska göras, allt ska hinnas, det sociala livet ska väckas till liv ur skuggorna. Bara ett problem; tiden räcker inte till!

:)

Rygg, axlar & mage

Det bästa med gym och sommar i kombination är att det är nästintill tomt på gymet! Så var det idag. Körde axlar, rygg och mage.
På vägen hem stannade jag vid en sportbutik och köpte mig et par gymhandskar, det gjorde så jäkla ont i händerna och de valkar sig så otroligt under passet. Så nu kan jag sluta skylla på det! :)

Mitt gymkort går ut om 10 dagar, dags att bestämma sig för vilket gym det blir till hösten alltså.

Det blev även en timmes promenad med hunden.

Over and out.


nu kör vi!

Man och barn har tagit semester en vecka! Tråkigt visst, jag saknar redan, särskilt den lille sparveln! Men samtidigt så kan så ska det bli så jädrans skönt att under en hel vecka bara få göra vad jag vill när jag vill och hur jag vill! Visst, det är mycket jobb som jag måste göra, ligger efter med två månader typ egentligen, men ändå! Känner mig sjukt pepp!

Planerna då?
GYM GYM GYM! :D


Och det onda som strålar är tydligen ischias, kommer och går, yogan hjälpte lite även om jag bara hann med solhälsningarna och de två första positionerna i serien. Ska fortsättta. ischias my ass!

Ryggen fortfarande öm, hoppas yogan hjälper där med.


Nu ska jag sova... en hel natt... ostört... och soooovmorgon!

Ahhh.. lycka!

Smärta & Yoga

Jag har så ont i ländryggen, måste va nån nerv eller nåt. De raka ländryggsmusklerna känns för korta också. Sedan strålar det liksom från sätesmuskeln ner i låret ända till vaden. kan inte vara bra. Och så har det varit iallfall i över en månad nu. Så nu har jag tröttnat, det blir ite bättre, vare sig av vila (ofrivillig sådan) eller träning. Blir inte värre av nåt heller iofs.
Nu är det dags att ta i med hårdhandskarna, nu ska jag damma av mina gamla yogatalanger och köra ett pass yoga. Ashtanga yoga är den variant jag har fastnat för och när jag körde som mest så blev det minst fem pass i veckan, då mådde kroppen bra! (trots en mycket ohälsosam kosthållning bestånde av kaffe och cigg).
Så nu kör vi trots värmen! Nästan som bikramyoga! ;)

Vad är det för dag idag?

jag känner mig förvirrad, det är lite för mycket nu känner jag. Många bollar i rullning och ett samvete som är dåligt för att jag inte riktigt hinner med allt och alla.
Måndag - Pw... kommer inte ihåg riktigt. :/
Tisdag - Gym triceps, axlar o mage
Onsdag - ----


dåligt, men som sagt, dåligt samvete för att jag inte riktigt har tid med nåt på riktigt.
Ska se vad som går att klämma in imorgon. Allt hänger på barnvakt och jag vill inte riktigt "tvinga mig på" folk heller. Sjukt eg. När mannen kommer hem från jobbet, det är då jag kör, innan dess är det ju bara ettåringen som gäller. Full rulle. Så fort han kommer hem 17-18 nånting då ska jag hinna med 2 olika jobb, ett konstprojekt, träning och hunden. Det sociala livet kommer defintivt på efterkälken. Tråkigt, men så är det. Jag sitter ofta uppe till 2-3 på nätterna och går upp vid halv åtta  när lillan vaknar. Ibland undrar jag hur jag orkar eller kanske mer, hur länge orkar jag? Just nu kan jag bara tänka på sova sova sova. Och tror faktiskt jag ska ta ledigt och gör aså, min hjärkapacitet har sjunkit, jg kan itne tänka klart, kan inte ta några beslut, inte organisera nåt. Inte bra. Min adhd hjärna behöver sömn för att ligga på topp, annars blir alla problem större och mer okontrollerbara. Så.. sova nu!

Grymt!

Lördagen börjades (nåja efter frukost, soft och lite solhäng med en god bok) med en löprunda/PW på 1 h. Var inte meningen att det skulle ta så lång tid, hade helt tänkt fel när jag valde runda. det resulterade i att jag hade ca 10 minuter på mig att udscha, byta om till jobbkläder, packa in i bilen och få i mig nåt att äta! 10 minuter sen satt jag iallafall i bilen.
Igår hann jag en mycket snabb snabbis till gymme, Blev bara ben, men fy fan vad ddet känns! När jag kom hem var någon (jag!) tvungen att rasta hunden så jag drog på mig skorna och drog ut. körde ett lågintensivt löppass ocg FYYY FAAAn vad bra de gick! Det var flyt, det gick lätt, det var skönt! Det har varit så kämpigt med löpningen ett tag nu, men igår släppte det verkligen! En timme sprang vi och som sagt, det gick bra, förutom sista 2 km då en smärta smög sig på i vänster fot. Som en kniv ungefär. Men kämpade på och hemåt. likabra at tvänja sig vid smärta om man ändå ska träna till halvamaran.
Alltsom allt, en bra helg träningsmässigt!

Lördag: Löp/PW 1 h
Söndag: Gym - ben, ben, ben + löpning 1 h


Min mage behöver mer jobb dock! Muskler finns det, men de undre syns inte pga hud/fett (?) från graviditeten. Det är fan inte lika lätt att bli av med tjockismage när man är 30+ som när man är 20+, men det är ju klart det går!

Onsdag = löpning

Tog med hunden på en löprunda igår, vet dock inte hur långa mina rundor är, men då den tar ca en timme att gå i snabb takt så skulle jag tippa på närmare 6 km? Tungt var det iallafall. Fick inget riktigt flyt, min ena vrist gör ont efter två lättare vrickningar och benhinnorna börjar göra sig påminda igen. MÅSTE bli bättre på att ta på bra skor när jag är ute och går!
idag blir det nog ingen mer träning än PW med hunden (skor skor skor!!), har ju ettåringen hemma och sen så får hon följa med på jobbmöte i eftermiddag och efter det så är det dags för konstprojektet! Lillan får inte följa med på det dock! Och om jag hinner hem i tid så får jag träffa två kompisar som är och grillar, mannen som bjudit in dem, önskar jag hade mer tid!

Men imorgon!!! GYM GYM GYM! Och jag ska inte stressa! Ettåringen och mannen åker iväg på en minisemester så jag och hunden får lugn och ro och jag får träna på gym hur länge jag vill! Vad ska jag köra? Vad ska jag börja med? Rygg? Ben? Triceps? Axlar?

RSS 2.0