inget gym.

Klart jag inte hann till gymmet idag. Varför skulle jag göra det liksom? Jag som inte hunnit nåt den senaste tiden. Jäkla skit. Jag känner hur musklerna förtvinar och blir nästan chockad när jag ser i spegeln att de visst är det. Men de känns förtvinade. Och jag känner mig hopplös. Eller rättare sagt, det känns hopplöst. Har precis jobbat, sent. måste bara lägga över alla bilder så kan jag gå och sova sen. Imorgon är det jobb igen, hela dagen.

<<<träning: 50 min löpning, lounges.

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej! Ja visst blir man arg när man inte får sin veckoranson av träning! Men man tappar mindre än vad man tror. Så det e bara att planera för framtiden så blir det lättare att få till ett pass. Skippa alla måsten, lära sig att säga nej lite oftare o sätta sig själv först! Det e svårt, men man behöver få vara lite ego ibland för att man ska må bra o trivas med sig själv.

Kör hårt nu när du får tid så e du snart ifatt igen.

MVH Nina

2010-08-01 @ 21:18:01
URL: http://ninatraining.blogg.se/
Postat av: Marie Hj.

Hej på dig!

Trevligt att du hittade till mig =)

Jag kör med wheyproteinet för jag tycker att det smakar inte lika "pulvrigt". Ganska gott att göra smothies på oxå. Men tyvärr räcker ju inte wheyproteinet under hela natten så jag har tänkt att köpa något "nattprotein" oxå. Du kanske vet något bra?

Tråkigt att du känner att du inte hinner med styrketräningen, men jag ser ändå att du får in en hel del löpning. Det skulle jag oxå vilja få in som en bra cardio. Jag tittar in här snart igen...

2010-08-01 @ 23:36:44
URL: http://batgirlsblogg.blogspot.com
Postat av: Arntmichelle

Very interesting site. I have bookmarked you.

2011-06-10 @ 07:46:42
URL: http://arntmichelle.blog-howto.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0