Heja mig!

KOm bara på så där helt plötsligt, att jag är så underbart lycklig som är hel och frisk!
Alla lemmar sitter där de ska, inga förslitningar, inga defekter, inga problem med mage, tarmar, skelett, organ osv osv. Jag kan springa gå cykla lyfta bära och det utan smärta eller obehag. Det är det man ska fokusera på istället för några ynka gram fett hit och dit och storleken på bicepsen.
Va fan, jag är frisk! Det är det viktigaste här i livet. Faktiskt.

Tummen upp på det hörni!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Be

Helt rätt tänkt! Men man måste påminna sig ibland bara. En kompis till mig bröt foten häromdagen och är sjukskriven till 24/4. Nu sitter hon i soffan och kan inte ta sig upp för trappan i villan ens. Jag blir helt knäckt när jag tänker på hur en sådan olycka skulle påverka mig. Hualigen.mvh//pernilla be

2011-03-09 @ 20:04:06
URL: http://pernillasviktresa.wordpress.com
Postat av: Jeanette

Sicken härlig inställning =)Jag har samma, även om jag har fibromyalgi och smärtor samt mag/tarmproblem så anser jag mig lyckligt lottad.

Jag kan stå och gå. Jag kan röra mig, jag kan använda mitt huvud och jag kan så mycket mer.Visst är det mycket roligare att se till det positiva? =)

(Men du kan tro jag får massor av skit för att jag är glad och mår bra. är man sjuk får man tydligen inte det. men det skiter jag i)

2011-03-12 @ 19:15:39
URL: http://makeovermadness.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0