Lite träning är bättre än ingen alls!

Eftersom jag inte hann till gymmet igår heller (make som bara var tvungen att göra tusen ärenden efter jobbet) så letade jag fram de gamla hantlarna och körde biceps biceps biceps i ren frustration, skulle precis ge mig på tricepsen då jag blev avbruten och var tvungen att planera lite jobb. Hann dock med några set av burpees och tog sen en snabb promenad med hunden (40 min) i skymningen. Rätt okej för att inte ha hunnit till gymmet.

Burpees är för övrigt så sjukt jävla jobbigt! Men det som är jobbigt är ofta väldigt bra så det är bara att bita ihop och fortsätta! Såg några på you tube som körde 300 burpees i sträck. Imponerande!

Idag hann jag till gymmet innan jobb, bara 45 minuter så fick stressa lite. Dock kände jag mig sjukt seg och trött och svag. Plus att några irriterande småkillar hade lagt beslag på i stort sett hela gymmet. Ska definitivt byta gym när mitt kort går ut om en månad. dels för att de som driver detta gym inte underhåller det ordentligt, skaderisken är relativt hög i jämförelse med andra gym, och dels för att de har dåliga öppettider och bara ett löpband. Under vintern vill jag kunna springa och när det bara finns ett så är det alltid upptaget. Köre iallafall axlar, lite bröst och mage idag. Gick inte bra, som sagt, svag, mjölksyrig och ont om tid.

Får ta igen det nästa gång!

Imorgon blir det löpning!

Nytränad

Jaaa! Äntligen, mannen är hemma och jag fick äntligen träna! Ben och rygg! Otroligt skönt! Synd bara att de nu har stängt två dagar pga midsommar, nu när det äntligen finns lite tid över.
Imorgon får det bli lite jogg om benen orkar, efter benpass brukar benen trots allt vara som cementtunnor ungefär och all typ av spring är out of the question!
Glad midsommar!

Segt!

Jag har inte tränat på en hel vecka! Sjukt! Stört! Känner mig flufsig och äcklig, slapp och svag. blä! Den enda fysiska aktivitet är PW's, en joggrunda och lite cyklande. När ska man hinna? Jag har ett barn att ta hand om 24/7, ettåringar är ingen lek för den late om mans äger så! På det så har jag en hund som behöver sjukligt mycket motion och för att toppa det hela så ska jag försöka jobba samtidigt. Dvs jag får sitta uppe på nätterna och jobba, jobba under dagarna när barnet är vaken är stört omöjligt, då hon kräver varje liten millineter av mig, varje sekund och varje andetag.

Nu skulle man ju kunna tro att jag är ensamstående, men icke då. Faderna är helt enkelt borta på jobb, inte planerat, jävligt klantigt och jag är inte vidare glad över det hela! Min säsong och mina jobba hamnar i skymundan och på efterkälken. Just nu känner jag mig bara bitter, otränad och bitter! :(

Triceps, du fanns ändå?!

Jajemensan, nu känner jag den, den finns, triceps, en på vardera arm. Första gången på väldigt länge som jag kommer åt den så pass mycket att jag faktiskt får träningsvärk i den. Har även kikat på en till oprävad triceps-övning som skall testas vid nästa tricepspass!

Lat i storstan

Det blev en långweekend i Sthlm och en lat sådan. Jag försökte få till liiite fysisk aktivitet men det fick jag inget gehör för, det var bil och tåg för hela slanten och gå själv kändes inte så kul. Kom hem igår och då blv det en pomena, hade tänkt gymma idag, men barnvakten (pappa) bestämde sig för att ett parti golf var viktigt idag. Imorgon är han uppbokad vid lillans sovtid, då ska det svettas och pressas. Vilken abstinens man får!

Jag skulle behöva lite hjälp av någon snäll och hjälpsam själ som kanske läser detta? Jag blir ofta lite förvirrad av alla övingar och har sällan en plan när jag går till gymmet, skull behöva tips på ett bra program, alltså övningar för olika dagar, typ som axlar och armar, ben och sumpa, bröst och rygg ller nåt. Jag använder nästan uteslutande fria vikter, inga maskiner , eller itne s många.Någon som känne sig manad? ;)

Sedan tar jag gärna tips på sajter i sammanhanget träning, kost och sånt.

Ha en bra dag i blåsten!RSS 2.0