Flyttar!

Jag gör som så många andra; FLYTTAR! Nu hittar in mig på  http://supershero.shapemeup.se/

Ger mig själv en break!

Huvudvärk hela dagen, sömnlösa nätter och barn med öroninflammation. Jag ger mig själv en break. Har börjat rensa i röran lite långsamt. Babysteps. Imorgon är det Kettlebells på schemat! Tjooho! Och på fredag vårinviger vi trappan, snön är smält, avspärrningarna borta, trappan är vår igen! Så fredagar innebär numer trappintervaller! Lite dödsångest tack! ;oD

Spiralen

Just nu känns det som att allt bara snurrar på i en spiral, fortare och fortare och jag tappar greppet, allt slinker ur händer, famnen är full och allt bara ramlar ur, flyger iväg. Tiden är out of control, situationer är totalt jävla fucked up och jag har helt tappat kontroll och handlingsförmåga för tillfället.
Jag försöker reda ut saker och ting, försöker få kontroll på situationen, förändra men hela tiden så kommer nya bakslag gång på gång, hela tiden. Min kropp och mitt psyke skriker efter vila sömn och lugn och ro. Jag skriker efter lycka och lite medvind.
Jag är så frustrerad för tillfället så jag vet inte vart jag skall ta vägen just nu. Ilska är ett annat ord som passar in.
Just nu vill jag bara ha en mamma som kan stoppa om en i sängen, klappa mig på kinden och säga att allt kommer att bli bra!


Stoppa huvudet i sanden känns så in i bängen lockande just nu. men vilka problem löser det i det långa loppet?

10 april 2011

Då testar vi igen då! Att träna alltså och hoppas på art fortsätta vara frisk imorgon. Hantellyft åt sidan i kombo med rakt framåt. Planka boll med ben indragning Latsdrag Sidplanka Hantelpress Rodd Ryska tvist Drag till hakan Mage- cykeln Som vanligt så har jag förmodligen glömt nåt.

7 april 2011

Kettlebells. Som vanligt jäkligt svettigt! Skönt att vara igång igen. I sommar kommer jag nog köpa mig en egen kula!

Friskförklarad!

Japp nu är det färdigsnorat och dags att ta tag i livet igen! Sköööönt!
Ikväll blir det kettlebells, nu är det jobb som gäller. Behöver en spark i baken känner jag. Och energi. Och mat. Lunch kanske?

Vad händer?

Precis när jag trodde att alla baciller var på utgång så slår de till med oväntad kraft igen. WTF??? Alltså jag förstår verkligen inte vad det är för fel på min kropp just nu. Ooookkkej jag erkänner, att supa sig apkalas i lördags kanske inte var det allra bästa, men ändå! Idag är det halsont som står på agendan. Seghjärnan är på ingång också. Detta innebär att vilan fortsätter ett litet tag till.


Skrev högskoleprovet i lördags. Det gick som vanligt. PRECIS som vanligt. Jag ligger kvar på samma gamla stadiga poäng som alltid. Man får se det som positivt att jag inte blir dummare iallafall. Skönt är de tiallafall att det här var sista omgången för det gamla h-provet. Ett förlegad, och i många fall totalt irrelevant, prov. Vad har extrem stress och tidsbrist tex egentligen med högre intelligens att göra? till exempel....
Det känns som att det nya provet är lite mer förankrat i verkligheten och det man faktiskt lär sig i skolan och livet. Ett minus är att det är mer matte i det nya... och matte är inte min starka sida direkt.

Kalla mig konstig, men jag längtar faktiskt efter att få testa nya provet i höst! Wiihoo!gamla vs. nyafler som skrev/ska skriva? Vad tycker ni om nya och gamla proven?

RSS 2.0