30 & 31 augusti 2010

30 augusti bjöds det på löpning runt kvarteret med hunden.

31 augusti var det ett uruselt pass på gymmet. Rygg. men som sagt, uruselt! Hade slarvat jävligt mycket med maten, dvs, det var ingen mat alls innan pga omständigheter och jag orkade verkligen ingenting! läskigt hur mycket styrka som försvinner när maten inte alls är där. precis som de säger, mat för kroppen är som bensin för bilen. Och idag stod tanken och lyste rött.

Skärpning, längtar efter normalitet.

Aj aj aj!

Jädrans satans skit... vad ont i benen och arslet jag har haft hela den här helgen! Har tom vaknat upp mitt i natten av smärta. haha. Ja, jag antar att benpasset tog liksom. Så, nu har jag chockat igång benen ordentligt, nus ka de piskas i form.  Hoppas bara de inte gör så här ont nån mer gång. romenaden med hunden igår var den töntigaste promenad någonsin! Stapplandes fram genom skog o marki en timme.

Träningsvärk är ett kvitto på att man gjort rätt. Tror det var Paolo Roberto som sa det.


27 augusti

Ben o rumpa och bål. PW 40 min.

Rygg öm, men ok.

(O)logiken i nya jeans

Köper man nya jeans som sitter perfekt så fan går man ner i vikt inom ett par veckor så att jeansen helt plötsligt inte alls sitter sådär perfekt som de gjorde vid inköpet. Försöker man vara förutseende och därmed köper för små jeans så går man däremot inte ner i vikt och man har då bara ett par alldeles för små jeans. Det är den sanna (?) (o)logiken i att köpa nya jeans.
Köpte nya jeans, de sitter som ett smäck!

Pannkaka!

dagens godaste och världens mest lättillagade lunch; proteinpannkakor! Tack Candydarling för det tipset! jag ändrade lite efter egen smak. Ägg, proteinpulver vaniljsmak, mjölk, salt och lite lite smält smör. 10 minuter tog det allt som allt. Superenkelt! Kesella+funlight på det.

Försöker klura ut barnvakt för en timme så att jag kan få kila ner till gymmet. Ryggen känns bättre än på länge och jag vill köra ben!

Nej jag vill inte!

Vill inte ut i regnet och blåsten! nackdelen med att ha hund. Dåligt väder! man måste ut oavsett. Fördelen? Man måste ut oavsett. Ville inte, verkligen inte. Vinden slet i taket, regnet smattrade mot fönstren och hunden suckade uttråkat från sin korg. What to do liksom? Men vi överlevde. 45 minuter löp, intervall o lite gång. Hoppas på trevligare väder imorgon helt enkelt.

24 augusti 2010

Axlar+triceps+biceps även om orken tröt ordentligt i musklerna när jag väl kom till bicepsen! Och så bålstabilitet = plankor!!! på det. Doctor's order!

Blomkålspizza

Huslig som jag är (NOT!) så har jag gett mig in på att prova att göra blomkålspizza till mig och lillan. Och gym ikväll! Äntligen!

23 aug

Hade hoppats på gym idag, men det fanns det inte tid/barnvakt till så det fick bli löpning med hunden. Flytet sitter i och drömmarna om göteborgsvarvet 2011 blir starkare och starkare. Får se om de överlever vintern? :)

Att ta sig i kragen

Nuär det dags, slut å svullande, slut på stressen, tomheten, känslan av att stå och stampa med näsan tryckt mot den berömda väggen. Ja, mycket suger just nu och stressen ökar för var dag, vanmakten. Men det blir inte bättre av att frångå sina rutiner, tillbaka till träing, äta bra och försöka återfå ork till att få rätsida på saker och ting igen. Måndag imorgon, back to normal!  Go girl!

överrörlig

Har så kollat min rygg hos sjukgymnast. Jag fasade för att hon krasst skulle säga att kotor, diskar och j allt var åt skogen.. men cike. Skönt det. Det verkar helt enkelt som att jag är överrörlig och därmed överansträngt muskler (?). Hon rekomenderade fortsatt tröning med mycket fokus på bålstabilitet. Ska bli! Gymmet nästa! (eller om några dagar när jag år tid vill säga)

Livet är fortfarande kaotiskt och hektiskt utan en sekund till övers.

Ryggont

Jädrans jädrans rygg! Det värker mer och värre än tidigare, jag känner mig svag och gammal. Det strålar ner i höfterna och benen. har fått nålstick av akupunktör och ska jaga rätt på en sjukgymnast imorgon. Trött på att vara svag och ha ont. Det är inte jag. Jag är frisk och stark.

...ledsen...

Form check - augusti 2010

Jaa vad säger man? Kämpa på?

Jag önksar att jag hade formbilder från när jag började gymmet efter lillan var född. För visst är det en jäkla skilnad, stor  som bara den! Men jag får fortfarande lite kväljningar av att se mig själv så där på bild. det där är jag liksom. Framifrån och sidan var inte jättefasliga! Men bilderna på baksidan?.... mama mia!
Kontentan av det hela; TRÄNA TRÄNA MERA! Och MYCKET mer fokus på ben och rumpa!


katastrofalt!

ja verkligen! träningen har varit obefintlig sista tiden, maten skiitdålig, knappt existerat. Jag har och är sjuk, har jobbat trippelt, tusen grejer å gång och mannens semester är slut så jag har ensamt ansvar för lillan hela dagarna som grädden på moset.
Nu börjar halsen ge med sig och imorgon tänker jag vara jäkligt självisk, skaffa barnvakt framemot eftermiddag/kväll och TRÄNA inna jag måste jobba.
Allt känns pissigt, stressigt, jobbigt, moment 22, ond spiral..men samtidigt kul och givande. kanske vore saker för tråkigt om allt gick lätt och smidigt? utan motgångar och farthinder lär man sig kanske inte?

I'll be back!

Konstig dag

Varierande dag minst sagt. Föreställningen gick kanoners. Konstprojektet har blivit censuerarat, inte för att det stoppar oss, men jävligt många käppar i hjulet. Grälat med  mannen i ren frustration, stressad, trött, irriterad och skulle precis ut i skymningen med hunden för en löprunda då det dyker upp oväntat besök som gjorde att jag inte kom iväg och nu är det kolsvart ute. Argggg....
Jag känner att frustration, ilska och adrenalin måste ut på nåt sätt...

barnvakt, radio och annat.

Idag har jag bara hunnit med promenad i mörkret, 40minuter. Vi har barnvaktat lillans kusin. Är än mer besätmd på punkten; INGA FLER BARN! Fy katten. huh! Min lilla sötis räcker gott och väl för mig!

Full dag annars. har varit med på radion, jobbat lite, pratat med tryckeriet, barnvaktat som sagt, restaurang och sist men itne minst promenad med hunden. Mina benhinnor börjar kännas av så lite vila kan vara gott.


Hemmaträning

Har man itne tillgång till gym får man fixa det själv.

Igår blev det löpning i en halvtimme + hantelcurl/hammercurls, armhävningar och tung planka.

Jag har börjat fått sånt flyt i löpningen, det blir bara roligare och roligare. Extra skönt då jag har haft en jobbig löpperiod, det har bara varit tungt och jobbigt och tråkigt. Men så släppte det för nån vecka sen och nu vill jg bara springa varje dag!

Idag fick benen vila från spring iallafall och jag körde ett kortare hemmagjort bencircel pass. (så mycket för vila benen!)

Burpees/utfall/benböj x 5 utan vila melllan.

Kan inte komma över hur jäkla jobbigt burpees är! Det ser ju så enkelt ut!

Akupunktur & löpning

Fick ytterligare en behandling idag. Vet inte om det hjälper, ofta märks de tinte med en gång och sedans å går det gradvis över. Fortfarande ingen tid till gymme, men ska försöka klämma in lite sånt nu i veckan.

Dagens: löpning 45 minuter.


Nu: sträcka ut ryggen och sedan gå och sova.

RSS 2.0