Lår som timmerstockar.

Det blev ett express-axel-pass igår! Man får välla passa på när man får barnvakt, om än så bara för en timme! :)
Fastnade lite väl länge framför spegeln, kritiskt granskande. Inte bra, jag ska hålla mig borta från speglar, men nu blev det så. Insåg att mina lår behöver få sig en omgång.
Jag har aldrg känt att jag har behövt träna benen specifikt, dels så har jag alltid haft sjukt starka ben, fotboll, ridning, löpning mm. och sedan så har jag haft den uppfattningen att breda lår blir bredare med tyrketräning. Men nu börjar jag fan i mig undra om det verkligen är så? Och även om det är så, kanske att de skulle vara lite lite snyggare så länge de vore mer tränade och tonade?
Är det någon som vet hur landet ligger?
Vaderna däremot VÄGRAR jag träna! Musklerna syns så fruktansvärt mycket även i extremt otränat tillstånd och stoooora är de också och jag absolut avskyr det. Frultansvärt fult! Enbart vaderna gör att jag lätt känner mig manlig och sällan bär högklackat!

Gratis träning

Blev gym i fredags, körde hårt och effektivt. Skönt, men jäkligt varmt! Svetten lackade och inte enbart pga ansträngningen. Det var ju stråland sol och typ 25 grader ute! (och inne!). I lördags var det flytt för hela slanten, under flera timmar var det ett evigt springande upp och ner för trappor och kånkande och lyftande av tunga och ibland mindre tunga prylar. Tråkigt, men nödvändigt. Man får se de som gratis träning helt enkelt!

Sedan dess har det blivit enbart promenader i rask takt med hunden. Ska nog försöka fixa en babysitter i morgon så att jag kn få kila iväg på gymmet en liten sväng! Får helt klart abstinens.

Nu börjar det kännas!

Nu börjar jag märka av en förändring i kropen, den känns hårdare, fastare och defintivt STARKARE! Känns så bra! För en gångs skulle får det gå i lagom takt, inget hysteriskt bantande eller överdrivet tränande. Bra jobbat! Visst, dragen ligger och lurar och vill lura ner mig i ätstörningsträsket eller hetsträningen, men jag tvingar mig själv till rutiner och ett lugn! Det verkar funka, även i krisiga tider som detta!

Fredagens träning
Gym- armar, axlar och rygg & mage
Lördagens träning
En timmes promenad med hunden
Söndagens träning
En timmes promenad med hunden
Dagens träning
Gym - axlar, rygg, mage, triceps & biceps

Det är svårt nu, att komma iväg. Svårt med barnpassning etc. Lite väl mycket på gång också.  Men jag gör så gott det går.

Mycket just nu!

Jag är inte mycket för draman och sånt men nu har jag dessvärre blivit indragen i ett stooort sådant! Känns inget vidare, bara jävligt jobbigt och tungt. Träningen har blivit lidande, kosten likaså. Helst vill jag bara lägga mig ner, dra täcket över huvet och gråta... men vad gör det för nytta egentligen?
Rutiner är alltid bra i lägen som dessa,denna vecka som var har varit utan rutiner pga av väldigt förklarliga skäl, men den kommande ska det bli ändring på det.

Ät ordentligt, träna bra. Fokusera på det jag mår bra av.

Veckans träning!

Ska försöka följa schemat, men det kan vara svårt ibland när man har barn, men jag får göra så gott jag kan! (barnvaktbarnvaktbarnvakt) 

Måndag:
Promenad ev. löprunda med hunden.
Tisdag: Gym - armar, axlar, rygg och mage
Onsdag: Löpning med vovven.
Torsdag: Gym - Ben & rumpa, armar, axlar och mage/rygg
Fredag: Löpning ev. backträning
Lördag: Promenad med vovve
Söndag: Gym (armar, axlar, mage och rygg) och joggrunda - lågintensiv

Ska bli kul att se hur jag lyckas hålla detta schemat.

Andra mål;
Lära mig att gå och lägga mig i tid (innan tolv iallafall)
Komma igång med yogan.
Morgonpromenad minst 2 ggr i veckan. (Haaaaaatar att gå upp tidigt, men skönt när det väl är gjort!)
Rutiner, rutiner, rutiner!


Tävling!

Jag är med och tävlar HÄR! http://fattybom.se/2010/may/vinn-tva-lyxiga-goodiebags.html#comment

RSS 2.0