Konstig dag

Varierande dag minst sagt. Föreställningen gick kanoners. Konstprojektet har blivit censuerarat, inte för att det stoppar oss, men jävligt många käppar i hjulet. Grälat med  mannen i ren frustration, stressad, trött, irriterad och skulle precis ut i skymningen med hunden för en löprunda då det dyker upp oväntat besök som gjorde att jag inte kom iväg och nu är det kolsvart ute. Argggg....
Jag känner att frustration, ilska och adrenalin måste ut på nåt sätt...

Kommentarer
Postat av: wasse

tjena!

ser att du vill läsa smo! :) Jag har själv sökt 5 gånger och äntligen blev jag antagen till distans revinge med start nu i höst. Så ge inte upp! ;) Vad har du för hp resultat som bäst?

ha de gött!

2010-08-10 @ 15:33:10
Postat av: Emelie

Va bra du tycker det. Försökte få med allt från skolan så de intresserade kan läsa :) Japp jag har glasögon men använder mest linser. Går ju inte rökdyka osv med glasisar. Är många brandmän som har både glasögon och linser och det fungerar bra. Har man inte så mycket fel så kan man ta av dom när det behövs eller så sover man osv med linser. :) Jag är 159,9 cm lång och väger runt 57-58 kg. :)

2010-08-11 @ 09:02:45
URL: http://metrobloggen.se/Emelieullberg
Postat av: SuperSHEro

Wasse: Ja jag planerar att komma in till våren! Har bara sökt en gång och det var nu till hösten. har HP 1.2, men SKA höja det nu i höst. Vad hade du för HP? Du har ingen blogg? Vore kul att läsa om skolstarten!

2010-08-11 @ 09:22:24
URL: http://supershero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0