17 januari 2011

Ben & rumpa och ett ett halvt axelpass.

Löpning. 3 km. Lossa lite på benen efter gymmet.

Vet inte om det är för att det inte är -10 grader eller för att snön är borta, men det kändes så jäkla lätt att springa. benen pinnande på som bara den och orken fanns. Det tempot vill jag lära mig hålla under längre sträckor.

Kommentarer
Postat av: fitnessjossan

Vilket skönt pass! :-)Ja jag kollade igår och det var väldigt mycket dokusåpa över det men det va roligt ändå, det var en alkis med haha :-) ja jag tror nog att det går på tv3play :-) du måste se det :-)

2011-01-18 @ 10:15:46
URL: http://fitnessjossan.com
Postat av: Pia

Härligt med joggning, det står på mitt schema idag! =)Det finns många bra aktiveringar till våran vovve men han älskar att spåra så det brukar jag göra när backen är snö fri imed han har ett är på tasses där de tagit bort en tå så den är lite känslig för att gå mkt i djupsnö..

Och sedan älskar han att bära....

Allt bär bart och det kånkar man på.. ;)

Vet inte hur många pinnar jag fått tryckt upp i arslet.. =P

2011-01-18 @ 10:22:01
URL: http://sugarwitch.blogg.se/
Postat av: Combattjejen

Härligt!

Sv: Combat är min förkortning av BodyCombat, ett förkoreograferat LesMillspass. Det är olika kombinationer av slag och sparkar tagna från olika kampsporter, en del konditionsträning och en himla massa energi! Det är superskoj. =) Läs mer på LesMills sida: http://www.lesmills.com/nordic/se/members/bodycombat/bodycombat-group-fitness-program.aspx

2011-01-18 @ 11:23:16
URL: http://www.metrobloggen.se/combattjejen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0